BALANCE I LIVET

HELLE MØLLER JENSEN - PSYKOTERAPEUT MPF

PSYKOTERAPI I NÆRUM

Få hjælp af en psykoterapeut, når livet er svært og vanskeligt at overskue alene

psykoterapi nærum

Psykoterapi. Måske står du i en krise eller har andre udfordringer i livet. Måske er du forældre til et barn/ung i mistrivsel? Du er måske stresset og har svært ved at overskue hverdagen. Måske har du lige været igennem en skilsmisse? Eller du vil gerne blive bedre til at kommunikere med din partner, dine børn eller kollegaer. Du ville ønske at dit liv ville være nemmere, noget andet eller mere end det er lige nu!

Grundene kan være mange. Men aller helst vil du gerne have en at dele det med, så du ikke føler dig så alene. I individuel psykoterapi vil du opleve, at du får en medspiller og en der lytter. En som møder dig, ikke-dømmende, empatisk og med respekt. Du vil få større indsigt i dine mønstre og følelser, og bedre forståelse af dig selv og dine reaktioner. Du får det kort sagt bedre med dig selv, og en mere nuanceret opfattelse af og tilgang til andre.

Et terapiforløb er af kortere eller længere varighed, men målet er, at du selv bliver i stand til at arbejde videre med dine udfordringer. Sammen med dig vil jeg finde ud af, hvordan vi støtter din udvikling bedst muligt.

Du er velkommen til at kontakte mig

Læg en besked eller send en sms, hvis jeg er optaget, så ringer jeg tilbage så snart jeg har mulighed for det.

Jeg giver psykoterapi i min praksis i Nærum (lidt nord for Kgs. Lyngby). Kontakt mig på 20 69 23 00 eller balanceilivet@protonmail.com

Telefon- eller onlinekonsultation er en mulighed, hvis du enten bor langt væk, er blevet syg eller du på anden måde er forhindret i at komme frem. Det er noget vi skal aftale på forhånd.

Helle ejer den vigtige og særlige evne til at balancere fint mellem empati, indsigt og konstruktivt feedback. I Helle møder man en ægte omsorg og interesse blandet med humor, kreativitet og en god portion livskloghed. Det har for mig været en uvurderlig støtte i at opnå større forståelse, accept og glæde i mit liv. Vores ligeværdige og åbenhjertede samtaler har givet mig mere mod – både til at gøre ting, jeg holder af og til at sige fra.

Anne-Marie

Jeg kan varmt anbefale Helle som terapeut. Hun er empatisk og nærværende og har en fantastisk evne til at tune sig ind på de essentielle områder, hvor ‘skoen trykker’. Hun udfordrer, når jeg har brug for det – og er støttende og omsorgsfuld, når jeg har haft det rigtig svært.

Gitte

Profil

Helle Møller Jensen - psykoterapeut MPF

Større selvværd, mere livsglæde, mindre pres, stress og angst, nærvær og god kontakt til dig selv og andre er nogle af mine fokuspunkter. Herudover arbejder jeg med børn og unge der har det svært, som er fysisk eller psykisk udfordret, er havnet et dårligt sted med sig selv eller som trænger til at møde en anden voksen. Det arbejde optager og interesserer mig meget.
Praksis i Nordsjælland.

Tidsbestilling

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at kontakte mig.

Send en mail eller en sms og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Praksisadresse

Hegnsvej 78 A
2850 Nærum

(Nordsjælland - lidt nord for Kgs. Lyngby)

Kontakt

Mobil: 20 69 23 00
E-mail: BalanceiLivet@protonmail.com

    Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.