BALANCE I LIVET

HELLE MØLLER JENSEN - PSYKOTERAPEUT MPF

TERAPI FOR BØRN OG UNGE

Et stigende antal unge udsættes for pres og forventninger og rammes af manglende selvværd, ensomhed og stress.

terapi børn unge

Det har været OK. Jeg kan godt li at komme. Nogle gange ved jeg på forhånd hvilke ting der skal i sandkassen. Mest er det rart, at fortælle hvad der sker med dyrene i kassen. Og så rydder Helle op :-)

Victor 11 år

Min far er død. Jeg savner ham. Vi snakker lidt om det hos Helle, men også om alt muligt andet. Det er rart.

Dreng 15 år

Alt hvad vi laver, behøver ikke give mening med det samme.

Amalie 12 år, går i 6. klasse

Børn i terapi – psykoterapi for børn og unge

Jeg arbejder med og støtter børn og unge der har det svært, føler sig alene, er bekymret eller har lavt selvværd. Barnet/den unge selv – eller en i familien – kan være fysisk eller psykisk udfordret. Der kan være udfordringer med trivsel i familien, i skolen eller blandt kammerater. Måske er barnet/den unge havnet et dårligt sted med og i sig selv.

Et møde med en anden voksen, kan give barnet/den unge ro, indsigt i egne mønstre og behov, hjælp til at holde det uudholdelige ud, ruste og give inspiration til at håndtere udfordringer og vilkår. Mødet mellem barnet/den unge og jeg handler rigtig meget om, at jeg forsøger at afkode hvad der er på spil, hvad der udløser ‘det svære’ og finde måder at være sammen om det svære på.

Et forløb med børn i terapi hos mig starter med en for-samtale, hvor jeg mødes med barnet/den unges, voksne. Til for-samtalen hører jeg om de voksnes bekymringer og hvad der har fået dem til at tage kontakt. Jeg hører om de familiemæssige relationer og jeg har nogle spørgsmål. For-samtalen varer en times tid, og gør det muligt for de voksne at mødes bl.a. for at finde ud af, om mit tilbud til børn/unge, er det der er behov for. Herefter aftaler vi første møde, hvor barnet/den unge og jeg – sammen med de voksne – mødes.

Det er godt at finde ud af om vi kan være sammen om det svære, om der er ok kemi mellem os.

Barnet/den unge og jeg er sammen på mange forskellige måder. Det afhænger helt at behovet. Vi snakker sammen, tegner, bruger kroppen, læser bøger, laver modellervoks, arbejder i ler, går tur eller laver Sandplay.

Det barnet/den unge og jeg taler om er fortroligt mellem os. Det betyder noget at vide, de voksne ikke er sammen om/mod dem, men at jeg er deres fortrolige. Og at vi sammen finder vej.

Der er løbende en dialog mellem de voksne og mig. Der kan være spørgsmål om processen. Der kan være ting som barnet/den unge gerne vil have hjælp til at fortælle og som jeg sikre bliver lyttet til. Jeg kan have ideer, forslag, rådgivning i, hvordan de voksne kan være endnu bedre voksne for barnet/den unge. Jeg kan formidle en brobygning, hvis det er nødvendigt.

Jeg giver terapi til børn og unge i min praksis i Nærum – Nordsjælland. Kontakt mig på 20 69 23 00 eller balanceilivet@protonmail.com

Min 12-årige søn var gennem længere tid tynget af bekymringer, der bl.a. kom til udtryk i neglebidning. Efter et ‘Sandplay’-forløb hos Helle, havde han to meget grådfulde reaktioner – for første gang kunne han vise og dele sin bekymring. Få dage efter, holdt han (fra den ene dag til den anden) op med at bide negle og var i det hele taget begyndt at virke mere letsindig. Jeg er overbevist om at Sandplay og Helles omsorgsfulde ekspertise har haft en forløsende virkning på ham.  
 
Sara
Dreng 12 år

Jeg har altid min ene bedste bamse med hos Helle. Så leger ‘Bob’ og min bamse sammen, mens jeg bygger to forskellige verdner i sandkasserne. Næsten hver gang jeg leger i sandkasserne, er der både en god og en ond verden. Jeg får også en kakaomælk :-)

Pige 9 år

Profil

Helle Møller Jensen - psykoterapeut MPF

Større selvværd, mere livsglæde, mindre pres, stress og angst, nærvær og god kontakt til dig selv og andre er nogle af mine fokuspunkter. Herudover arbejder jeg med børn og unge der har det svært, som er fysisk eller psykisk udfordret, er havnet et dårligt sted med sig selv eller som trænger til at møde en anden voksen. Det arbejde optager og interesserer mig meget.
Praksis i Nordsjælland.

Tidsbestilling

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at kontakte mig.

Send en mail eller en sms og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Praksisadresse

Hegnsvej 78 A
2850 Nærum

(Nordsjælland - lidt nord for Kgs. Lyngby)

Kontakt

Mobil: 20 69 23 00
E-mail: BalanceiLivet@protonmail.com

Du er også velkommen til at skrive her

14 + 15 =