BALANCE I LIVET

HELLE MØLLER JENSEN - PSYKOTERAPEUT MPF

TERAPI FOR BØRN OG UNGE

Et stigende antal unge udsættes for pres og forventninger og rammes af manglende selvværd, ensomhed og stress.

terapi børn unge

Det har været OK. Jeg kan godt li at komme. Nogle gange ved jeg på forhånd hvilke ting der skal i sandkassen. Mest er det rart, at fortælle hvad der sker med dyrene i kassen. Og så rydder Helle op :-)

Victor 11 år

Psykoterapi for børn og unge. Jeg arbejder med og støtter børn og unge der har det svært, føler sig alene, er bekymret eller har lavt selvværd. Barnet/den unge kan selv – eller en i familien – kan være fysisk eller psykisk udfordret, der kan være udfordringer med trivsel i familien, i skolen eller blandt kammerater. Måske er barnet/den unge havnet et dårligt sted med sig selv. Et møde med en anden voksen, kan give barnet/den unge indsigt i egne mønstre og behov, ruste og give inspiration til at håndtere udfordringer og vilkår selv.

Vi snakker sammen, tegner, bruger kroppen, læser bøger, arbejder i ler, går tur eller laver Sandplay.

Alt det barnet eller den unge og jeg taler om er 100 % fortroligt mellem os. Det betyder meget for mange børn/unge at vide, at de voksne ikke er sammen om/mod dem, men at jeg er deres fortrolige. Og at vi sammen finder en vej.

Jeg giver terapi til børn og unge i mine lokaler i Nærum nord for København. Kontakt mig på 20 69 23 00 eller helle@balanceilivet.com

Min 12-årige søn var gennem længere tid tynget af bekymringer, der bl.a. kom til udtryk i neglebidning. Efter et ‘Sandplay’-forløb hos Helle, havde han to meget grådfulde reaktioner – for første gang kunne han vise og dele sin bekymring. Få dage efter, holdt han (fra den ene dag til den anden) op med at bide negle og var i det hele taget begyndt at virke mere letsindig. Jeg er overbevist om at Sandplay og Helles omsorgsfulde ekspertise har haft en forløsende virkning på ham.  
 
Sara
Dreng 12 år

Profil

Helle Møller Jensen - psykoterapeut MPF

Større selvværd, mere livsglæde, mindre pres, stress og angst, nærvær og god kontakt til dig selv og andre er nogle af mine fokuspunkter. Herudover arbejder jeg med børn og unge der har det svært, som er fysisk eller psykisk udfordret, er havnet et dårligt sted med sig selv eller som trænger til at møde en anden voksen. Det arbejde optager og interesserer mig meget.

Tidsbestilling

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at kontakte mig.

Send en mail eller en sms og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Praksisadresse

Hegnsvej 78 A
2850 Nærum

(lidt nord for Kgs. Lyngby)

Kontakt

Mobil: 20 69 23 00
E-mail: helle@balanceilivet.com

Du er også velkommen til at skrive her

9 + 5 =