BALANCE I LIVET

HELLE MØLLER JENSEN - PSYKOTERAPEUT MPF

TERAPI FOR BØRN

Har du et barn der har det svært, er du velkommen til at kontakte mig, for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe og hvorvidt jeg vil være et match for barnet.

Kontakt mig på telf: 20 69 23 00 eller balanceilivet@protonmail.com

terapi børn unge

Det hjælper meget

“Det hjælper meget og gør ens problemer bedre”
– Sofie, 12 år

Det er rart at fortælle

Det har været OK. Jeg kan godt li at komme. Nogle gange ved jeg på forhånd hvilke ting der skal i sandkassen. Mest er det rart, at fortælle hvad der sker med dyrene i kassen. Og så rydder Helle op :-)
– Victor 11 år

En god og en ond verden

“Jeg har altid min ene bedste bamse med hos Helle. Så leger ‘Bob’ og min bamse sammen, mens jeg bygger to forskellige verdner i sandkasserne. Næsten hver gang jeg leger i sandkasserne, er der både en god og en ond verden. Jeg får også en kakaomælk :-)”

– Pige 9 år

Savner far

“Min far er død. Jeg savner ham. Vi snakker lidt om det hos Helle, men også om alt muligt andet. Det er rart.”

– Dreng 15 år

Børn i terapi 

Jeg arbejder med og støtter børn der har det svært, føler sig alene, er bekymret eller f.eks. har lavt selvværd. Barnet selv – eller en i familien – kan være fysisk eller psykisk udfordret. Der kan være udfordringer med trivsel i familien, i skolen eller blandt kammerater. Måske er barnet/den unge havnet et dårligt sted med og i sig selv.

Et møde med en anden voksen, en professionel, kan give barnet ro, indsigt i egne mønstre og behov, hjælp til at holde det uudholdelige ud, ruste og give inspiration til at håndtere udfordringer og vilkår. Mødet mellem barnet og jeg handler rigtig meget om, at jeg forsøger at afkode, hvad der er på spil. Hvad der udløser ‘det svære’. Finde måder at være sammen omkring det svære.

Hvordan kommer vi i gang?:

 • Et forløb med børn i terapi hos mig starter med en for-samtale, hvor jeg mødes med de voksne/forældrene.
 • Til for-samtalen hører jeg om de voksnes bekymringer og hvad der har fået dem til at tage kontakt.
 • Jeg hører om de familiemæssige relationer og jeg har uddybende spørgsmål.
 • For-samtalen varer ca. 1½ times tid. Denne indledende samtale mellem os voksne afklarer, om vi skal starte et samarbejde omkring hjælp til barnet/den unge.
 • Det er godt at finde ud af om vi kan være sammen om det svære, om der er ok kemi mellem os.
 • På mødet aftaler vi, hvad og hvordan samarbejdet, præsenteres for barnet/den unge.
 • Afrundingsvist taler vi om, hvordan det fremtidige forløb kan se ud.

Når vi er sammen – barnet og jeg:

 • Barnet og jeg er sammen på mange forskellige måder. Det afhænger helt at behovet.
 • Vi snakker sammen,
 • tegner,
 • bruger kroppen (f.eks. med grænseøvelser),
 • jeg læser måske et relevant eventyr eller historie højt,
 • Vi arbejder i modellervoks,
 • Måske går vi tur
 • Sandplay er altid en del af arbejdet

Det barnet og jeg taler om er fortroligt mellem os. Det betyder noget at vide, de voksne ikke er sammen om/mod dem, men at jeg er deres fortrolige. Og at vi sammen finder vej.

Hvad får de voksne/forældrene?:

 • Der er løbende en dialog mellem de voksne og mig.
 • Der kan være spørgsmål om processen.
 • Efter ca. 6-8 møder mellem barnet og jeg, vil der være en ‘voksen/forældre samtale’. Her taler vi om: hvad der sker? Hvad er godt? Hvad er svært? Hvad er behovet? og meget mere.
 • Der kan være ting som barnet gerne vil have hjælp til at fortælle. Det sikre jeg, at de voksne hører.
 • Jeg har ideer, input, forslag, rådgivning i, hvordan de voksne kan være endnu bedre voksne for barnet/den unge.
 • Jeg formidler en brobygning, indsigt og større forståelse, hos de voksne. Både omkring deres egen rolle. Samt omkring barnet/den unge.

Jeg giver terapi til børn og unge i min praksis i Hellerup. Kontakt mig på 20 69 23 00 eller balanceilivet@protonmail.com

Profil

Helle Møller Jensen - psykoterapeut MPF

Større selvværd, mere livsglæde, mindre pres, stress og angst, nærvær og god kontakt til dig selv og andre er nogle af mine fokuspunkter. Herudover arbejder jeg med børn og unge der har det svært, som er fysisk eller psykisk udfordret, er havnet et dårligt sted med sig selv eller som trænger til at møde en anden voksen. Det arbejde optager og interesserer mig meget.
Praksis i Hellerup.

Tidsbestilling

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at kontakte mig.

Send en mail eller en sms og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Praksisadresse

Jomsborgvej 23A
2900 Hellerup

Tilmeld dig nyhedsbrev

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.