BALANCE I LIVET

HELLE MØLLER JENSEN - PSYKOTERAPEUT MPF

SANDPLAY STRESSTERAPI

Hvordan foregår Sandplay?

I terapilokalet er der to sandkasser i bordhøjde – én med vådt og én med tørt sand. Der er også et stort udvalg af mini-figurer, som symboliserer det, vi arbejder med.

Du er i kontrol og bestemmer selv, hvordan du bruger sandkasserne. Du kan skabe et billede med figurer, forme sandet uden figurer, eller følge din intuition og tiltrækning.

Alt er okay – der findes ikke noget rigtigt/forkert.

Stress er en udbredt udfordring i vores moderne liv, og dens konsekvenser kan påvirke både fysisk og mentalt velvære. Sandplay terapi er en effektiv tilgang til at håndtere stress ved at skabe et rum, hvor der er ro og nærvær til at udforske hvad den underlæggende grund til din stressoplevelse er og hvad der er brug for, for at finde balancen.

Stress opstår ofte, når de følelsesmæssige eller mentale krav i vores liv overstiger vores evne til at håndtere dem. Dette kan komme fra arbejdspres, relationer, konflikter, kriser eller andre livsforhold, der skaber en følelse af overvældelse og ubalance.

Sandplay hjælper på stress:

Ikke-verbale udtryksformer: Stress kan ofte være svært at sætte ord på. Sandplay er en ikke-verbal udtryksform, der giver dig mulighed for at udforske og udtrykke stressens komplekse følelser uden at skulle sætte mange ord på.

Symbolisering af stressorer: Figurer og sand bliver redskaber til at symbolisere det der stresser dig i dit liv og hvad der kan hjælpe, støtte og aflaste dig. Og det er uanset om den kommer udefra eller indefra. Dette gør det muligt for dig at skabe lidt afstand til det der overvælder, hvilket kan være en vigtig del af stressbehandlingen.

Skabe ro og fokus: I Sandplay terapi skaber vi et rum af ro, nærvær og fokus. Gennem arbejdet med sandet og figurerne kan du opleve en form for mindfulness, der hjælper med at reducere stressniveauet.

Forbindelse mellem det bevidste og ubevidste: Sandplay fungerer som en bro mellem det bevidste og ubevidste i dig, hvilket kan være med til at give løsninger. Det åbner op for en dybere forståelse af de underliggende årsager til stress og det du er bevidst om, kan du begynde at gøre noget ved.

Sandplay stressterapi er en givende tilgang til at håndtere stress, da den integrerer de fysiske, følelsesmæssige og mentale aspekter af stressoplevelsen. Processen i sandet tager tid og giver dig mulighed for at udforske dit indre liv i dit eget tempo.

 

Jeg giver terapi i min praksis i Nærum lidt nord for Kgs. Lyngby. Kontakt mig på 20 69 23 00 eller balanceilivet@protonmail.com

Telefon- eller onlinekonsultation er en mulighed, hvis du enten bor langt væk, er blevet syg eller du på anden måde er forhindret i at komme frem. Det er noget vi skal aftale på forhånd.

Vækker den kreative side

“Gennem sandplayterapi fik jeg hul igennem til min indre legende, udforskende og nysgerrige side, som jeg tidligere havde haft svært ved at få kontakt til. Dét at give mig selv lov til at frit at lege i sandkassen i en time gav mig et frirum og løsnede noget op i mig, som er svært at sætte ord på. Jeg blev i hvert fald bevidst om, at jeg har en iboende kreativ side, og at jeg er i stand til at vække den

– Voksen sandplay klient

Lyst og grænser

“Helle ejer den vigtige og særlige evne til at balancere fint mellem empati, indsigt og konstruktivt feedback. Det har for mig været en uvurderlig støtte i at opnå større forståelse, accept og glæde i mit liv. Vores ligeværdige og åbenhjertede samtaler har givet mig mere mod – både til at gøre ting, jeg holder af og til at sige fra.”

– Anne-Marie

Ikke mere neglebideri

Min 12-årige søn var gennem længere tid tynget af bekymringer, der bl.a. kom til udtryk i neglebidning. Efter et ‘Sandplay’-forløb hos Helle, havde han to meget grådfulde reaktioner – for første gang kunne han vise og dele sin bekymring.
Få dage efter, holdt han (fra den ene dag til den anden) op med at bide negle og var i det hele taget begyndt at virke mere letsindig. Jeg er overbevist om at Sandplay og Helles omsorgsfulde ekspertise har haft en forløsende virkning på ham.
– Sara

Profil

Helle Møller Jensen - psykoterapeut MPF

Større selvværd, mere livsglæde, mindre pres, stress og angst, nærvær og god kontakt til dig selv og andre er nogle af mine fokuspunkter. Herudover arbejder jeg med børn og unge der har det svært, som er fysisk eller psykisk udfordret, er havnet et dårligt sted med sig selv eller som trænger til at møde en anden voksen. Det arbejde optager og interesserer mig meget.
Praksis i Nordsjælland.

Tidsbestilling

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at kontakte mig.

Send en mail eller en sms og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Praksisadresse

Hegnsvej 78 A
2850 Nærum

(Nordsjælland - lidt nord for Kgs. Lyngby)

Kontakt

Mobil: 20 69 23 00
E-mail: BalanceiLivet@protonmail.com

    Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.