BALANCE I LIVET

HELLE MØLLER JENSEN - PSYKOTERAPEUT MPF

PARTERAPI

Mangler I samvær, sex og nærvær? Når begge er villige til at arbejde på forholdet, er det sjældent for sent at finde hinanden igen

Når I vælger at få hjælp til at tale sammen på en ordentlig og respektfuld måde, sker der altid en forvandling. Når i hver især bliver hørt, forstået og accepteret som den person i er. Så bliver det ganske anderledes at være par og at være sammen. 
 
Vi afdækker sammen, ‘hvor skoen trykker’ – hvad der er jeres grundlæggende problemstilling eller uhensigtsmæssige mønstre. Hvor er det i tricker hinanden?
 
Som titlen antyder – Par terapi, så kræver det at i begge er villige til at kigge nærmere på og ændre adfærd, opfattelse og tilgang, for dermed at få et velfungerende parforhold.

Jeg giver parterapi i mine lokaler i Nærum lidt nord for Kgs. Lyngby. Kontakt mig på 20 69 23 00 eller balanceilivet@protonmail.com

Telefon- eller onlinekonsultation er en mulighed, hvis I enten bor langt væk, er syge eller på anden måde er forhindret i at komme frem. Det er noget vi skal aftale på forhånd.

Følelser og tanker som par

“Helle har en fantastisk evne til at konkretisere tanker og følelser ned på et plan, der er forståeligt og håndgribeligt. Dette er en stor hjælp når man som par bliver ramt af livets udfordringer. Vi fik hjælp til kærligt at kunne håndtere vores tanker og følelser, både individuelt og som par. Vi gik derfra med mere ro, samt følelsen af at være bedre forberedt på de kommende udfordringer vi end må møde i fremtiden.”

– Amalie og Sofus

Profil

Helle Møller Jensen - psykoterapeut MPF

Større selvværd, mere livsglæde, mindre pres, stress og angst, nærvær og god kontakt til dig selv og andre er nogle af mine fokuspunkter. Herudover arbejder jeg med børn og unge der har det svært, som er fysisk eller psykisk udfordret, er havnet et dårligt sted med sig selv eller som trænger til at møde en anden voksen. Det arbejde optager og interesserer mig meget.
Praksis i Nordsjælland.

Tidsbestilling

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at kontakte mig.

Send en mail eller en sms og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Praksisadresse

Hegnsvej 78 A
2850 Nærum

(Nordsjælland - lidt nord for Kgs. Lyngby)

Kontakt

Mobil: 20 69 23 00
E-mail: BalanceiLivet@protonmail.com

    Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.