BALANCE I LIVET

HELLE MØLLER JENSEN - PSYKOTERAPEUT MPF

PARTERAPI

Mangler I samvær, sex og nærvær? Når begge er villige til at arbejde på forholdet, er det sjældent for sent at finde hinanden igen

Når I vælger at få hjælp til at tale om og arbejde med jeres problemer, sker der automatisk dét, at I begynder at tale sammen, med en ny opmærksomhed: Herfra kan den første af mange forvandlinger og ændringer i jeres forhold begynde.

Når I hver især bliver hørt, forstået og accepteret, som den person I er. Så bliver det ganske anderledes, at være par og at være sammen.

Der er mange valg i livet. Ved par terapi er der to meget væsentlige valg:

1) Nøgen. Sådan kan det umiddelbart føles, første gang jeg bliver lukket ind i jeres private parforholds ’rum’. En 3. part får indblik i, hører og ser, hvordan I er sammen. Det kræver meget af jer. Tillid og mod. Det kræver stor indlevelse og respekt fra mig. Vi sætter gang i dialogen, forventningsafstemning og de konstruktive forslag til jeres samliv – jeres og mit engagement og handling sættes i gang.

2) Tid. ’Er græsset grønnere et andet sted?’ – Jeg tror på græsset er grønt, præcis der, hvor det bliver vandet og plejet. Vil I investere den tid, der skal til? Vil I prioritere par terapien? Vil I sætte i gang gennem hjemme opgaver? Er jeres relation værd at investere i?

Undgå at udskyde håndteringen af konflikterne og problemerne, til de bliver helt uoverskuelige for jer. Til I hver især er fyldt til randen med vrede, frustration eller måske afsky og har mistet respekten for den anden.

Nogle føler det som et nederlag, at skulle søge hjælp. ’Vi må for pokker da, kunne klare vores problemer selv!’, ’Jeg skal ikke have en eller anden psykolog, til at rode rundt i mit privatliv’ mm.

Måske kan det hjælpe at se på par terapien, som I ser på en læge, fysioterapeut, advokat eller anden hjælp vi alle – ind i mellem – må trække på. Vi hverken kan eller skal klare alle håndværk eller følelsesmæssige opgaver og situationer selv.

Første gang vi mødes, laver vi en forventningsafstemning. Hvad vil I? Hvad er den umiddelbare problemstilling? Hvad er drømmen? Går jeres drømme i samme retning? Har I behov for egen terapi under vejs i arbejdet med jeres parforhold? Mm. Vi finder formen på vores samarbejde.

Sessionerne vil i starten være hyppige. Senere i forløbet, bliver der længere tid mellem vores aftaler.

Jeg giver parterapi i mine lokaler i Hellerup. Kontakt mig på 20 69 23 00 eller balanceilivet@protonmail.com

Telefon- eller onlinekonsultation er en mulighed, hvis I enten bor langt væk, er syge eller på anden måde er forhindret i at komme frem. Det er noget vi skal aftale på forhånd.

Følelser og tanker som par

“Helle har en fantastisk evne til at konkretisere tanker og følelser ned på et plan, der er forståeligt og håndgribeligt. Dette er en stor hjælp når man som par bliver ramt af livets udfordringer. Vi fik hjælp til kærligt at kunne håndtere vores tanker og følelser, både individuelt og som par. Vi gik derfra med mere ro, samt følelsen af at være bedre forberedt på de kommende udfordringer vi end må møde i fremtiden.”

– Amalie og Sofus

Profil

Helle Møller Jensen - psykoterapeut MPF

Større selvværd, mere livsglæde, mindre pres, stress og angst, nærvær og god kontakt til dig selv og andre er nogle af mine fokuspunkter. Herudover arbejder jeg med børn og unge der har det svært, som er fysisk eller psykisk udfordret, er havnet et dårligt sted med sig selv eller som trænger til at møde en anden voksen. Det arbejde optager og interesserer mig meget.
Praksis i Hellerup.

Tidsbestilling

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at kontakte mig.

Send en mail eller en sms og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Praksisadresse

Jomsborgvej 23A
2900 Hellerup

Tilmeld dig nyhedsbrev

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.