BALANCE I LIVET

HELLE MØLLER JENSEN - PSYKOTERAPEUT MPF

PSYKOTERAPI I HELLERUP

Få hjælp af en psykoterapeut, når livet er svært og vanskeligt at overskue alene

psykoterapi nærum

’When I let go of what I am,

I become what I might be’

– Lao Tzu

Det grundlæggende element i psykoterapeutisk samtaleterapi hos mig er vores relation. Vi afklarer i den første samtale, om du oplever en tillid til mig, der gør dig i stand til at dele og arbejde med sider af dig, som du måske ofte holder for dig selv.

Måske står du i en krise? Oplever sorg? Har traumer? eller har andre udfordringer i livet. Måske er du forældre til et barn/ung i mistrivsel? Du er måske stresset og har svært ved at overskue hverdagen. Måske har du lige været igennem en skilsmisse? Eller du vil gerne blive bedre til at kommunikere med din partner, dine børn eller kollegaer. Du ville ønske dig dit liv nemmere, enklere, mindre kompliceret, mindre sorgfuldt, mere glædeligt, større livsgnist eller noget helt andet som dit liv, ikke er lige nu!

Sammen – og med baggrund i mine mange års erfaring med samtaleterapi – finder vi måder at gå gennem og tackle, psykiske og personlige problemstillinger. Du bringer de emner og problemstillinger op, som du vil arbejde med.

I individuel psykoterapi vil du opleve, at du får en medspiller og en der lytter. En som møder dig, ikke-dømmende, empatisk og med respekt. Du vil få større indsigt i dine mønstre og følelser, og bedre forståelse af dig selv og dine reaktioner. Du får det kort sagt bedre med dig selv, og en mere nuanceret opfattelse af og tilgang til andre.

En yderligere gevinst ved samtaleterapi med mig er, at vi har fokus på din omsorg for dig selv. Det ligger mig meget på sinde, at tænde for den ’indre radiostation, og ’skrue op for lyden’ der hvor du taler kærligt og nænsomt til dig. Jo mere du kan støtte, rumme og holde dig selv, jo mere kan jeg hjælpe dig, til at styrke dit selvværd og selv kærlighed.

Et terapiforløb er af kortere eller længere varighed.

Der kan være mange mål, med at gå i et psykoterapeutisk samtaleforløb! Mål kan være:

  • At du oplever at få handle muligheder, se dine valg, blive fri af gamle tyranniske indre dommere eller løftede pegefingre, der skælder ud.
  • At bearbejde dine udfordringer med nysgerrighed. Over tid løfte dig selv ud af dit traume, sorg eller svære relationer.
  • At være sammen med et kompetent menneske om at tackle, ’gå-rundt-om’, kigge på og undres over de spørgsmål til livet du har.
  • At få a-ha oplevelser og et vidne til din livshistorie.
  • Eller ?

 I terapien trækker jeg på et stort spænd af kompetencer og mange års erfaring med, hvad der er godt. Hvad der hjælper. Hvad der skubber til processen. Hvad der kan udfordre og inspirere. Vi bruger kroppen, sindet og ånden.

Du er hjertelig velkommen. Jeg har selv gået lange veje – og omveje, og gør det stadig.

Jeg giver psykoterapi i min praksis i Hellerup. Kontakt mig på 20 69 23 00 eller balanceilivet@protonmail.com

Telefon- eller onlinekonsultation er en mulighed, hvis du enten bor langt væk, er blevet syg eller du på anden måde er forhindret i at komme frem. Det er noget vi skal aftale på forhånd.

Empati, nærvær, støtte og omsorg

“Jeg kan varmt anbefale Helle som terapeut. Hun er empatisk og nærværende og har en fantastisk evne til at tune sig ind på de essentielle områder, hvor ‘skoen trykker’. Hun udfordrer, når jeg har brug for det – og er støttende og omsorgsfuld, når jeg har haft det rigtig svært.”

– Gitte

Lyst og grænser

“Helle ejer den vigtige og særlige evne til at balancere fint mellem empati, indsigt og konstruktivt feedback. Det har for mig været en uvurderlig støtte i at opnå større forståelse, accept og glæde i mit liv. Vores ligeværdige og åbenhjertede samtaler har givet mig mere mod – både til at gøre ting, jeg holder af og til at sige fra.”

– Anne-Marie

Profil

Helle Møller Jensen - psykoterapeut MPF

Større selvværd, mere livsglæde, mindre pres, stress og angst, nærvær og god kontakt til dig selv og andre er nogle af mine fokuspunkter. Herudover arbejder jeg med børn og unge der har det svært, som er fysisk eller psykisk udfordret, er havnet et dårligt sted med sig selv eller som trænger til at møde en anden voksen. Det arbejde optager og interesserer mig meget.
Praksis i Hellerup.

Tidsbestilling

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at kontakte mig.

Send en mail eller en sms og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Praksisadresse

Jomsborgvej 23A
2900 Hellerup

Tilmeld dig nyhedsbrev

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.