BALANCE I LIVET

HELLE MØLLER JENSEN - PSYKOTERAPEUT MPF

TERAPI FOR UNGE

Har du en ung der har det svært, er du velkommen til at kontakte mig, for en uforpligtende snak om, hvorvidt jeg vil være et match for den unge.

Kontakt mig på telf: 20 69 23 00 eller balanceilivet@protonmail.com

psykoterapi nærum
psykoterapi nærum

Savner far

“Min far er død. Jeg savner ham. Vi snakker lidt om det hos Helle, men også om alt muligt andet. Det er rart.”

– Dreng 15 år

En god og en ond verden

“Jeg har altid min ene bedste bamse med hos Helle. Så leger ‘Bob’ og min bamse sammen, mens jeg bygger to forskellige verdner i sandkasserne. Næsten hver gang jeg leger i sandkasserne, er der både en god og en ond verden. Jeg får også en kakaomælk :-)”

– Pige 9 år

Unge i terapi

Er du mellem 16-24 år og døjer med usikkerhed, forventningspres, tristhed, ensomhed eller destruktiv adfærd; det kan være du i perioder ikke spiser nok, er på sociale medier i stedet for at sove, siger ja til noget du ikke har lyst til, osv.

Jeg kan hjælpe dig med at få det bedre gennem psykoterapi og sandplayterapi. Ofte skal der ikke andet til, end at undersøge vores egne ideer om, hvad der forventes af os, hvad vi tror andre tænker om os, eller overbevisninger om hvordan vi selv bør være, for at få det bedre og blive mere glad.

Hvad kan du få hjælp til?

Her er nogle generelle overskrifter på tilstande du måske oplever som hæmmende for dig i forhold til dig selv og i forhold til din familie eller sociale liv.

 • Vrede
 • Usikkerhed
 • Tror ikke du dur
 • Svære relationer – til forældre, andre voksne, venner
 • Mistet kontakten med en eller begge forældre
 • Bekymringer og grublerier
 • Livet er svært
 • Tristhed og modløshed
 • Afhængighed af feks skærm og SoMe
 • Frygt for at lave fejl
 • Pårørende til fysisk eller mental sygdom i familien
 • Destruktiv adfærd

Du er velkommen i min praksis i Nærum – Nordsjælland. Kontakt mig på 20 69 23 00 eller balanceilivet@protonmail.com og lad os få en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Hvordan foregår det når man er i terapi?

Terapien hos mig er et samarbejde mellem dig og mig.

Vi undersøger problemet, udfordre ideer og tanker, er nysgerrige sammen, øger opmærksomheden, finder ’redskaber’ som fungerer for dig.

Nogle gange benytter vi Sandplay, hvis noget er svært at sætte ord på, andre gange bruger vi kroppen.

Vi vælger det du bedst kan lide.

Som det første, sætter vi sammen ramme om det, du gerne vil have hjælp med.

Vi udfordrer og bløder sort/hvide leveregler op. Sort/hvide regler er med til at holde bl.a. lavt selvværd i live. Vi er også nysgerrige på, fra hvem og hvor de leveregler kommer fra.

Vi udfordrer sammen de gamle leveregler og formulerer nye. De nye leveregler er typisk mere rummelige og meget nemmere at efterleve. På den måde bliver det nemmere at være dig. De kan fx lyde i retning af “…hvis andre overskrider min grænse, er det okay at sige fra”, “alt hvad jeg gør, behøver ikke være perfekt”, ’det er almindeligt at fejle’ eller “det er ok at ikke alle mennesker kan lide mig”.

Vi vil sammen undersøge, hvordan du kan vise dig selv mere omsorg, kærlighed og respekt i din hverdag.

Sammen vil vi finde måder, så du kan øve de nye måder at være i verden på, så vi sikrer os, at ændringen bliver integreret i dit liv.

Når først de nye forståelser og indsigter bliver en del af dig, så vil du mærke, at du får det meget bedre med dig selv.

Hvis du vælger et terapiforløb hos mig, vil jeg støtte dig hele vejen. Det er selvfølgelig mit ansvar, at du føler dig tryg til at dele det svære og til at udfordre gamle mønstre.

Jeg vil hjælpe dig med at få øje på, at du ikke er dine præstationer eller udseende, men at du er værdifuld – bare fordi du er dig. Langsomt men sikkert vil du blive bedre til at være dig selv og lære at holde mere af dig selv, præcis fordi du er den du er.

Lad os tage en snak og finde ud af om vi matcher hinanden i din forandringsproces.

Fra man er 15 år, må man ifølge lovgivningen, selv tage kontakt til en psykoterapeut, uden ens forældres samtykke.

Profil

Helle Møller Jensen - psykoterapeut MPF

Større selvværd, mere livsglæde, mindre pres, stress og angst, nærvær og god kontakt til dig selv og andre er nogle af mine fokuspunkter. Herudover arbejder jeg med børn og unge der har det svært, som er fysisk eller psykisk udfordret, er havnet et dårligt sted med sig selv eller som trænger til at møde en anden voksen. Det arbejde optager og interesserer mig meget.
Praksis i Nordsjælland.

Tidsbestilling

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at kontakte mig.

Send en mail eller en sms og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Praksisadresse

Hegnsvej 78 A
2850 Nærum

(Nordsjælland - lidt nord for Kgs. Lyngby)

Tilmeld dig nyhedsbrev

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.