BALANCE I LIVET

HELLE MØLLER JENSEN - PSYKOTERAPEUT MPF

COACHING

Coaching hos mig adskiller sig fra klassisk coaching, ved at vi går tættere på dig som menneske.

Et individuelt coachingforløb er for dig som ønsker at arbejde med vigtige problemstillinger, temaer og dilemmaer fra eget liv. Det adskiller sig fra klassisk coaching ved at gå tættere på dig som menneske. Jeg arbejder med flere forskellige perspektiver – både hjernen og hjertets ressourcer.
 
Vi vil sammen undersøge, være nysgerrig og reflektere, mærke og dele udviklingsprocessen i et fortroligt  rum med tillid. Vi vil bruge forskellige metoder og inddrage erfaringer, i en blanding mellem coaching, sparring og erfaringsudveksling.
 
Min opgave er at se og møde dig, hvor du er, og forstå den kontekst, der er din hverdag – personligt og jobmæssigt. Vi tager både fat i dine ressourcer og i de områder, som har brug for indblik, klarhed og udvikling. Du får et mere meningsfuldt arbejds- og privatliv.

Jeg coacher i mine lokaler i Nærum nord for København. Kontakt mig på 20 69 23 00 eller helle@balanceilivet.com

Telefon- eller onlinekonsultation er en mulighed, hvis du enten bor langt væk, er blevet syg eller du på anden måde er forhindret i at komme frem. Det er noget vi skal aftale på forhånd.

Som senior partner i NCC taler jeg hver dag med mange ledere og medarbejdere i organisationen og møder mange forskellige udfordringer for den enkelte. I nogle tilfælde er det en fordel at have professionelle samarbejdspartnere, som man kan trække på. Hos Helle Møller Jensen får de pågældende medarbejder god sparring, brugbare værktøjer og nye vinkler på håndtering af svære situationer. Specielt har vi trukket på Helles erfaring i arbejdet med stress. Til stor glæde for både den stressramte og NCC kommer vi alle tilbage til arbejdet igen, men ny viden og tilgang til sig selv og nye måder at håndtere svære situationer på.

Partner NCC

Profil

Helle Møller Jensen - psykoterapeut MPF

Større selvværd, mere livsglæde, mindre pres, stress og angst, nærvær og god kontakt til dig selv og andre er nogle af mine fokuspunkter. Herudover arbejder jeg med børn og unge der har det svært, som er fysisk eller psykisk udfordret, er havnet et dårligt sted med sig selv eller som trænger til at møde en anden voksen. Det arbejde optager og interesserer mig meget.
Praksis i Hellerup.

Tidsbestilling

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at kontakte mig.

Send en mail eller en sms og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Praksisadresse

Jomsborgvej 23A
2900 Hellerup

Tilmeld dig nyhedsbrev

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.